top of page
Een vraag? Bel ons: +32 11 494 204

Lorenz Verpoorten

Partner
Keuze 3.jpg
  • LinkedIn Social Icon
E-mail: lorenz@legato-advocaten.be
Tel: +32 11 494 204
Fax: +32 11 494 205
Mob: +32 477 76 98 42
 
Ereloontarieven:
€ 140/uur voor buitenlandse bedrijven
€ 130/uur voor Belgische bedrijven
€ 105/uur voor particulieren
 
Tarieven te vermeerderen met 10% administratiekosten en 21% BTW.
 
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over alle tarieven en mogelijke formules.


Tweede vestiging:
Ernest Claesstraat 2
3510 Kermt
 
Lorenz Verpoorten (° 5 oktober 1986) groeide op in Alken en startte in 2010 als advocaat. Sedert 2015 woont hij met zijn gezin in Kermt, waar hij ook een lokaal bijkantoor heeft.
 
Binnen de associatie staat hij grote en kleine bedrijven, zelfstandige ondernemers en vrije beroepers bij in Nederlandstalige, Franstalige en Engelstalige dossiers.
Lorenz is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met contracten, handelsrechtelijke geschillen, vennootschapsrecht, bouwrecht, vastgoed, beslag en overheidsopdrachten.
 
Hij heeft ervaring met cliënten uit diverse sectoren, zoals o.m. de bouwsector, de metaalindustrie, de detailhandel, de landbouwsector en de vastgoedsector, wat helpt bij het begrijpen van de noden van een onderneming. Hij bijt zich vast in de business van zijn cliënten, die hij door en door wil kennen. Hij is ervan overtuigd dat hij met deze sectorkennis hun juridische problemen beter kan benaderen en helpen oplossen.
Sinds 2016 is hij ook syndicus en doen verenigingen van mede-eigenaars een beroep op zijn kennis van het appartementsrecht voor een professioneel beheer van hun commercieel of residentieel vastgoed.
Hij studeerde in 2010 met onderscheiding af als Master in de rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven, waar hij zich vooral heeft toegelegd op het economisch en het burgerlijk recht.
In 2016 behaalde Lorenz een getuigschrift van de opleiding tot syndicus, wat heeft bijgedragen tot zijn specialisatie inzake vastgoed. In 2018 behaalde Lorenz het bijzonder getuigschrift inzake de erkende curatorenopleiding.
 
Lorenz is auteur van verschillende bijdragen in vakliteratuur en cliënteelnieuwsbrieven. Ook geeft hij opleidingen op maat van het cliënteel.
 
In zijn vrije tijd geniet hij van uitstapjes met zijn gezin en een hapje of een drankje in de buurt. Hij is een gepassioneerd autoliefhebber maar houdt ook van tennis en voetbal.
bottom of page