top of page
  • Legato Advocaten

Legato Advocaten in Hasselt: het advocatenkantoor bij uitstek voor Limburgse ondernemersOp 15 september zal Legato Advocaten officieel haar deuren openen met een receptie in haar kantoor dat gevestigd is in het Smartspace business center op de Gouverneur Roppesingel 83 te Hasselt.

Het nieuwe advocatenkantoor is een driehoofdige associatie, gesticht door Alexander Stevens, Bjorn Reynders en Lorenz Verpoorten. Alle drie zijn ze gespecialiseerd in verschillende rechtstakken waarmee ze samen, op complementaire wijze zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen kunnen ondersteunen, maar hun diensten ook aanbieden aan vrije beroepers, overheden en particulieren.

Het kantoor is gespecialiseerd in handels- en ondernemingsrecht, alle mogelijke burgerlijke transacties, maar ook in bouwrecht, strafrecht en vastgoedaangelegenheden, waaronder mede-eigendom.

Met Legato advocaten blaast het drietal hun samenwerking nieuw leven in. De teamleden werkten bij het voormalige zakelijke advocatenkantoor "Van Gompel-Renette Advocaten" immers al nauw samen in de handelsrechtelijke afdeling van dat kantoor en kennen elkaar dus al veel langer.

"Het feit dat wij al zes jaar samen hebben gewerkt en elkaar dus perfect aanvoelen maakt dat wij onmiddellijk in team kunnen presteren en een gespecialiseerde dienstverlening van de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden."

Samen kozen ze voor een soepele en lichte kantoorstructuur die een efficiënte en flexibele dienstverlening toelaat. Legato advocaten neemt zijn intrek in het business center "Smartspace", gelegen aan de Gouverneur Roppesingel te Hasselt. Niet alleen is die locatie gemakkelijk bereikbaar voor het Limburgs cliënteel. Ook ligt het kantoor daarmee tussen tal van bestaande Hasseltse bedrijven en dicht bij operationele partners waarmee het kantoor nauw samenwerkt.

De naam geeft duidelijk aan waar het kantoor voor staat. "Legato" staat voor "verbonden". De advocaten van Legato verbonden zich met elkaar en delen zo hun passie voor de advocatuur. Samen willen ze zich met hun cliënten verbinden om hun dossiers samen tot het beste resultaat te brengen en daarbij een transparante, kwalitatieve en gespecialiseerde dienstverlening aan te bieden.

Wil je het team van Legato advocaten beter leren kennen of zit je met een vraag? Neem dan zeker contact op, of schrijf je in voor de openingsreceptie die doorgaat op donderdag, 15 september 2016 vanaf 18u00.

Legato Advocaten

www.legato-advocaten.be

Gouverneur Roppesingel 83 | 3500 Hasselt | Belgium

Tel: 0032 11 494 204 | Fax: 0032 11 494 205 | E-mail: info@legato-advocaten.be


274 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page